Schwarzkopf
Javaslatok

Tisztítás. Védelem. Ápolás.

A megfelelő hajápolás 3 egyszerű, de átfogó tényezőn alapul: Sampon: amely gyengéden tisztít és tökéletesen előkészíti a hajat a további ápolásra, Hajbalzsam: mely védelmet nyújt az érzékeny, nedves hajnak és rugalmasságot, könnyű kifésülhetőséget ad, és a harmadik: Hajpakolás a táplálásért – minden esetben fontos megjegyezni, hogy a haj speciális ápolást igényel!

 • Sampon

  A samponok gyengéden és mélyen tisztítják a hajat. Eltávolítják természetes bőrzsír feleslegét és az elhalt hámsejteket, csakúgy mint a hajformázás és hajápolás maradványait. Nagyon fontos, hogy a sampont alaposan öblítsük ki, mert maradványai fénytelenné tehetik a hajat.

  A samponok különböző haj típusoknak illetve azok ápolási igényeinek megfelelően lettek kifejleszteve. A speciális active complex-eket tartalmazó formulák pontosan azt adják a hajnak, amire szüksége van: több fényt, ápolást, erősséget, több rugalmasságot és regenerálást.

 • Hajbalzsam

  Mint a samponok, úgy a hajbalzsamok is az alaphajápolás részei, használatuk minden hajmosás után lehetséges. A nedves haj gyakran fénytelen és nehezen kezelhető. Hajmosás során a hajszálak összegubancolódnak és fésülés során könnyen sérülhetnek. A hajbalzsam rugalmasságot ad, könnyen kifésülhetővé teszi a hajat, és védelmet nyújt például a hajszárító melege ellen.

  Megkülönböztetünk kétféle hajbalzsamot: kiöblítendő, és nem kiöblítendő hajbalzsam.

  A kiöblítendő hajbalzsamot masszírozzuk a nedves hajba, utána alaposan öblítsük ki. Ápolják a hajat és símitja a felszínét. A haj rugalmas marad szárítás után és könnyen formázható.

  A nem kiöblítendő hajbalzsamot közvetlen fésülés előtt kell alkalmazni nedves vagy törölköző száraz hajon. A hajban kell hagyni, hogy hosszantartó ápolást eredményezzen.

  A speciális active complex-eket tartalmazó formulák pontosan azt adják a hajnak, amire szüksége van: több fényt, ápolást, erősséget, több rugalmasságot és regenerálást.

 • Hajpakolás

  A hajpakolások intenzív ápolást biztosítanak a hajnak. Használja hetente 1-3 alkalommal a haj ápolási szükségletének függvényében. Minden active complex-et tartalmazó hajpakolásunknak van közös vonása: értékes összetevőket tartalmaz, és kiválóan regenerálja a haj sérüléseit. Fontos, hogy a megfelelő hajpakolást válasszuk ki a haj egyedi igényeihez.

  Megkülönböztetünk kiöblítendő és nem kiöblítendő hajpakolásokat.

  Kiöblítendő hajpakolást 1 perc után javasolt kimosni a hajból. A hő növeli az ápolás hatékonyságát, például, ha a hajpakolás felvitele után a hajat tiszta fóliával fedjük le.

  A nem kiöblítendő hajpakolásokat gyengéden masszírozzuk/fújjuk nedves hajunkba (időnként csak a hajvégekre), a termék jellegétől függően. Nem kell kiöblíteni, így ezzel idő takarítunk meg és hajunk hosszantartó ápolást kap.

  Gliss Kur hajpakolások tökéletesen igazodnak a különböző típusú haj ápolási igényeihez. Nem probléma, ha védeni akarja a haját, ami szálkásodásra hajlamos, vagy azonnali regenerálásra van szüksége – vagy csillogóan ápolt hajat szeretne!

Gliss Kur